Cautare

61453 de rezultate pentru "deranjamente apel din strainatate" (4.65 secunde)
La data de 27 septembrie 2010, Hastings a fost organizatorul si moderatorul conferintei de presa privind legaturile dintre OZN-uri si armele nucleare, conferinta tinuta la National Press Club din Washington DC.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu. ... SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA?
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Dobânzile practicate de banci din statele Uniunii Europene sunt mult mai atractive pentru români. Bancile din România au doi ani la dispozitie pentru a le cere clientilor o dobânda anuala efectiva (DAE) unitara cu toate statele europene, mult mai mica decât acum.
Cam din ’98, pe langa emigratia temporara si cea definitiva, s-a dezvoltat si un al treilea segment de emigratie, cea medie. Per ansamblul economiei, una din cinci familii are un membru plecat afara.
Alternativa ar fi sa cumperi o masina second hand din Germania, Belgia sau Italia. Internetul geme de oferte de automobile second hand din strainatate. Practica arata ca sunt multi care au facut din vânzarea acestor masini o afacere.
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Suma se dubleaza cu lejeritate daca adaugam diurnele de deplasare prin Bucuresti, in teritoriu sau in strainatate, cheltuielile cu transportul in tara sau strainatate si abonamentele de telefonie mobila, decontate, de asemenea, de Camera Deputatilor.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Obtinerea unui loc de munca în strainatate corespunzator pregatirii profesionale ramâne un vis pentru multi craioveni.
Sefii minerilor din Valea Jiului au cheltuit in 2006 aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate, Mongolia, Finlanda sau Sri Lanka fiind cateva dintre tarile unde acestia au fost in interes de serviciu sau la cererea ministrilor de resort.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
Banii românilor care muncesc in strainatate ar aduce beneficii numai in conditiile in care ar fi investiti si nu folositi pentru consum.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Acesta este unul dintre riscurile care trebuie avute in vedere in timpul unei vacante in strainatate, daca romanul doreste sa scape de grija portofelului. ... In acest caz trebuie "investigat" care dintre cardurile emise in tara noastra sunt valabile si in strainatate.
Niste agenturi de turismarie sar din garsoniere sa protesteze, pe parte economica. ... e putina hepatita si e din aia buna, fara euri! ... pentru ca "Bulgaria e strainatate". Or pentru multi vacanta in strainatate e chifteaua suprema. ... Dar nu e "in strainatate". ... Cunosc destui romani plecati la munca in strainatate.
Mariustuca.ro / In Romania, oficial, sunt aproximativ 82.339 de copii care au parintii plecati la munca in strainatate (Autoare:
UPDATE 12:40 Judecatorii Curtii Constitutionale au luat o pauza din sedinta extraordinara pentru REFERENDUM 2012, anunta Romania TV UPDATE 11:30 Curtea Constitutionala a primit de la Parchet O INFORMARE privind ancheta in cazul listelor electorale si nu listele, scrie Mediafax UPDATE 10:30 Informatii contradictorii!
Lipsa de personal in anumite meserii care sunt cautate in strainatate se resimte tot mai mult in activitatea firmelor galatene, una dintre acestea fiind si furnizorul local de apa Tot mai multi instalatori, sudori si constructori galateni au renuntat la locurile de munca pentru a munci in strainatate, principalul motiv reprezentandu-l faptul ca pot castiga mult mai multi bani.
google-analytics.com